Truca i informa't

902 090 578

usuari starholdingcamp Usuaris

Ús de cookies Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la seva experiència com a usuari. Si continua navegant vostè ens donarà el seu consentiment per a l'acceptació de l'ús les cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punchi a l'enllaç per a més informació. Tancar

DESAVANTATGES DE L'AIGUA DE L'AIXETA SENSE ESTAR FILTRADA

DESAVANTATGES DE L'AIGUA DE L'AIXETA SENSE ESTAR FILTRADA

04/06/2018

Avui dia, per sort, disposem d'aigua corrent en la nostra llar. Però ens hem parat a pensar en la qualitat que surt de l'aixeta, si és apta per consumir-la o no? Indiscutiblement necessària, forma part de la nostra quotidianitat, així com de la nostra salut i benestar. Per això, hem de tenir en compte la seva composició, ja que pot ser perjudicial per al nostre organisme.
La qualitat de l'aigua de xarxa varia en funció del tractament que duu a terme l'empresa subministradora, les canonades del propi habitatge i l'estat en el qual es troben les conduccions de les vies públiques. Existeix una llarga llista de substàncies potencialment perilloses per a la salut que poden estar presents en ella com a clor, nitrats, fluor, metalls pesats, bacteris, etc. En consumir-la directament de l'aixeta és el nostre cos el que exerceix de filtre, i a la llarga això pot ocasionar problemes.
Per tractar l'aigua i eliminar microorganismes patògens se li afegeix clor o hipoclorit sòdic, per la qual cosa el nivell de clor lliure residual és elevat. Est pot reaccionar amb diferents substàncies i generar residus tòxics. El clor pot ser el causant d'afeccions de la pell com a dermatitis o èczemes i, fins i tot, d'al·lèrgies. També dóna lloc al mal sabor i olor de l'aigua.
Evitar els problemes derivats de la mala qualitat de l'aigua de xarxa és molt senzill. I no parlem d'adquirir la costosa aigua embotellada. Existeixen alternatives més ecològiques, saludables i confortables com els equips d'osmosi inversa i els descalcificadoresGràcies a ells podem obtenir un aigua purificada de primera qualitat, no ens hem de preocupar per la brutícia o els bacteris que porti l'aigua.
 

 Beure CALÇ, és beure sa?

Beure CALÇ, és beure sa?

11/01/2018

És una pregunta que moltes persones es fan ja que majoritàriament a Espanya l'aigua de l'aixeta és molt calcària.

L'aigua de l'aixeta sol contenir en major o menor mesurada quantitats de calci i magnesi, que són dos minerals molt semblants, i parlem de duresa de l'aigua per referir-nos a la concentració d'aquests. També l'aigua d'ampolla segons les marques té un contingut en sals de calci variable, en algunes marques ben alt.

Si el grau de duresa és molt elevat de vegades es nota un sabor especial. La legislació no limita el contingut de calci de l'aigua posat que no és un element nociu per a la salut. Això si, la calç provoca destrosses en els electrodomèstics, aixetes i instal·lacions en la nostra llar, això es remeia amb un descalcificador.

Anteriorment, es deia que beure aigua amb calci “era bé per als ossos”. Avui dia des de fa anys ja sabem que perquè el calci sigui assimilat pel nostre organisme ha d'anar associat a la vitamina D. Per això sempre ens recomanen prendre làctics com a formatge, yogurt, llet, etc. que contenen vitamina D i sí que ens ajuden a sintetitzar i fixar el calci

D'altra banda, per a les persones que són propenses a problemes de ronyó, en general no és recomanable beure aigua amb un alt contingut en calç, el més recomanable en aquests casos és beure aigua de baixa mineralització, com l'aigua osmotizada, que té un baix contingut no solament en calç sinó en general en totes les sals i així proporcionar una aigua lleugera perquè el treball dels ronyons sigui menor.

En definitiva, l'adequat és beure una aigua de baixa mineralització, que ens proporciona sensació de lleugeresa i ens fa beure més quantitat d'aigua, cosa molt recomanable per a la salut.

 Quins són els avantatges de consumir aigua?

Quins són els avantatges de consumir aigua?

15/12/2017

Per a ningú és un secret que beure aigua li brinda salut al nostre organisme, no obstant això perquè aquests beneficis siguin palpables, és important que l'aigua que vam consumar sigui 100% potable, per a això es recomana l'ús de filtres purificadors d'aigua a Espanya, a causa que l'aigua que s'obté a través d'aixetes i canonades no és recomanable per al consum humà a causa del seu alt nivell de contaminació. Gràcies a dites purificadors aconseguiràs prevenir malalties, accelerar el metabolisme, tindràs una pell hidratada, una millor digestió i podràs viure sanament gràcies al vital líquid.

Tindrà un augment d'energia en el seu cos

Aquest cansament pot ser causat per una deshidratació lleu que està sofrint el nostre organisme,

Una deshidratació per molt lleu que sigui, pot arribar a fer-te sentir cansat, provocar-te maldecaps i fins a pèrdua de la concentració. El 80% dels casos de migranyes es deuen a la deshidratació. És per això que recomanem que quan sentis tensió en el cap beguis un got d'aigua per alleujar el dolor. L'aigua purificada mitjançant osmosi inversa ajuda al fet que tant l'oxigen de la sang millori, la qual cosa comporta al fet que tinguem majors nivells d'energia i per tant el cor no hagi d'esforçar-se tant ni treballar tan dur per portar sang a tot el cos.

Per què consumir aigua?

Elimina toxines i deixalles corporals, en permetre un correcte treball dels ronyons.

- Hidrata, neta i manté l'elasticitat de la pell, especialment 15 dies després de començar a prendre diàriament entre 1 i 2 litres d'aigua.

- Estimula clarament el correcte funcionament metabòlic.

- Hidrata el cos, evitant que els òrgans, per tant, es friccionin entre si.

- És útil per regular l'apetit i, per tant, per baixar de pes en brindar sensació de sacietat.

- Evita el restrenyiment crònic.

- Eleva les defenses naturals del nostre organisme.

- Prevé infeccions.

- És capaç d'entrar en les articulacions, millorant així la resistència dels lligaments i músculs.

Quins són els beneficis que aporta, l'aigua osmotizada?

Quins són els beneficis que aporta, l'aigua osmotizada?

30/11/2017

El principal benefici de consumir aigua osmotizadas que conté menys contaminants, i recordeu el cos humà està compost en un 70% d'aigua.

Té menys contaminants que l'aigua no purificada

Generalment un dels primers objectius que volem aconseguir al moment d'adquirir un filtre d'aigua per a la nostra llar o empresa és garantir que l'aigua que en aquest lloc es consuma, sigui de qualitat i no tingui conseqüències negatives sobre els organismes de les persones, i és justament aquest el principal benefici que avui volem esmentar, i és que en tractar l'aigua amb un filtre d'osmosi inversa s'eliminen la majoria dels contaminants amb els quals explica: alts nivells de sodi, fòsfor, calç, plom, iode, fluor, residus industrials i/o metges, restes fecals, microbis, virus, bacteris entre uns altres.

Els sistemes d'osmosi inversa també són ideals per filtrar els paràsits com Cryptosporidium, que és un contaminant comú en llacs i rius. I la infecció del qual condueix a enrampades estomacals, febre i diarrea.

És saludable per al cos perquè és de baixa mineralització

Quan filtrem l'aigua mitjançant equips d'osmosi inversa eliminem la majoria dels minerals que estan dissolts en mínimes partícules en ella i dels quals generalment no ens percatamos però estan allà i ens poden causar efectes negatius per a la nostra salut.

Un d'aquests minerals és la calç, ja que és la culpable que algunes persones desenvolupin pedres en els ronyons, en la vesícula i produeixin danys i taponamientos en els conductes urinaris, malaltia també coneguda com a còlic nefrítico. Davant aquestes situacions el metge ens recomana que beguem aigua de baixa mineralització, és per això que es recomana diàriament el consum d'aigua filtrada que no sigui alta en minerals, d'aquesta manera evitem que el nostre organisme pugui presentar alguna d'aquestes conseqüències negatives.

Té un millor sabor i s'eliminen les males olors

Diàriament moltes persones es queixen que l'aigua que estan consumint presenta olors o sabors que poden arribar a ser desagradables per al paladar i per a l'olfacte. L'aigua osmotizada ofereix a les persones un millor sabor i cap tipus d'olor, ja que en ser tractada eliminen totes les partícules que són causants d'olors o sabors: sal, plom, calç, fòsfor, deixalles industrials, iode, entre uns altres.

El gust o sabor de l'aigua és òbviament molt subjectiu, no obstant això, l'aigua osmotizada generalment és considerada de millor sabor que l'aigua de l'aixeta o que l'aigua embotellada.

Laundry Pro- La solució intel·ligent per rentar la roba sense detergents ni suavitzants

Laundry Pro- La solució intel·ligent per rentar la roba sense detergents ni suavitzants

29/05/2017

Normalment per fer la bugada utilitzem suavitzant, perquè ens creiem que la roba estarà més neta, però us explicarem perquè potser és millor realitzar el rentat sense suavitzant.
En primer lloc, hem de saber que els suavitzants et deixen la roba més suau i perfumada però no necessàriament més neta, pot arribar a espatllar la roba en algun tipus de peça.
Depenent de la duresa de l'aigua l'acció dels suavitzants és més o menys significativa, les aigües dures fan que els seus efectes disminueixin. Els perfums que deixen els suavitzants poden provocar al·lèrgies a les persones que tenen pell sensible.
En segon lloc, els suavitzants igual que els detergents comuns són molt poc ecològics i els seus residus contaminen l'aigua.
Si vols rentar la roba sense suavitzants tens alternatives, com l'ús de productes casolans que substitueixen el suavitzant, el vinagre, llimona o bicarbonat.
La nostra recomanació és Laundry Pro, un sistema de rentat d'ús domèstic que instal·lat en el teu rentadora et permet rentar la roba sense suavitzants i sense detergents, a més d'emprar només aigua freda, deixant la roba neta i més brillant.

Informa't com sempre en el 902.090.578.

Més notícies >>>  1  2  3  4